2671025035 6939393101 (ΣΠΥΡΟΣ), 6934936264 (ΗΛΙΑΣ) Αργοστόλι, Κεφαλονιά
hero image
 
 
 
 
Αποτεφρώσεις
ΛΑΣΚΑΡΗΣ | Γραφείο Τελετών Αργοστόλι Κεφαλονιά
 
Ήδη από το Μάρτιο του 2006 νομιμοποιήθηκε η αποτέφρωση σορών, ημεδαπών ή αλλοδαπών, που δίνει το δικαίωμα επιλογής σε όσους πολίτες το επιθυμούν, ή το επιβάλλουν οι θρησκευτικές ή ιδεολογικές πεποιθήσεις τους.

Πιστεύοντας ότι η επιλογή της εξοδίου διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση, το γραφείο τελετών “ΛΑΣΚΑΡΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Αργοστόλι, σεβόμενο πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά της σορού προς το Ελληνικό κρεματόριο στη Ριτσώνα και να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, λειτουργικές και γραφειοκρατικές, όπως ορίζονται από τη νομοθεσία για να πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της σορού του αγαπημένου σας.

Αντιμετωπίζοντας με το δέοντα σεβασμό τον άνθρωπό σας, μεταφέρουμε με ειδική νεκροφόρα τη σορό του στον τόπο καύσης και δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια εάν επιθυμεί, να παρίσταται στη διαδικασία.

Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αργοστόλι. Βρισκόμαστε πάντα εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.