2671025035 6939393101 (ΣΠΥΡΟΣ), 6934936264 (ΗΛΙΑΣ) Αργοστόλι, Κεφαλονιά
hero image
 
 
 
 
Οργάνωση Τελετών
ΛΑΣΚΑΡΗΣ | Γραφείο Τελετών Αργοστόλι Κεφαλονιά
 
Σίγουρα, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου και η ώρα του αποχαιρετισμού του, είναι από τις πιο οδυνηρές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Αυτή την δύσκολη στιγμή, το Γραφείο Τελετών “ΛΑΣΚΑΡΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Αργοστόλι, στέκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια και αναλαμβάνει με επαγγελματισμό την οργάνωση θρησκευτικών και πολιτικών τελετών, με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες που ανακύπτουν. 

Η εμπειρία μας, μας καθιστά ικανούς ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε την οργάνωση τελετών και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη αξιοπρεπή τελετή, φροντίζοντας ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μπορούμε να οργανώσουμε
και να τελέσουμε οποιαδήποτε τελετή σύμφωνα με τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και την οικονομική σας δυνατότητες. 

Γνωρίζοντας τη σημασία που έχει η εικόνα μιας τελετής για την οικογένεια και το στενό περιβάλλον όσων αποχαιρετούν τον εκλιπόντα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις επιθυμίες σας και να φέρει σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο για λογαριασμό σας, φροντίζοντας ώστε να αποδοθούν στον εκλιπόντα όλες οι πρέπουσες τιμές, με σεβασμό, πάντα, στην οικογένεια και τον πόνο που βιώνει.

Από το πρώτο μέχρι και το τελικό στάδιο είμαστε δίπλα σας για να εξασφαλίσουμε ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε, αλλά και για να σας συμπαρασταθούμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή. 

Για μας το υψηλό επίπεδο αποτελεί σταθερή αξία, γι’ αυτό και οι υπηρεσίες μας αντανακλούν στον υπέρτατο βαθμό τις προσδοκίες των πελατών μας. 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αργοστόλι. Βρισκόμαστε πάντα εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.