2671025035 6939393101 (ΣΠΥΡΟΣ), 6934936264 (ΗΛΙΑΣ) Αργοστόλι, Κεφαλονιά
hero image
 
 
 
 
Μνημόσυνα
ΛΑΣΚΑΡΗΣ | Γραφείο Τελετών Αργοστόλι Κεφαλονιά
 
Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι ένα πολύ σημαντικό μυστήριο που γίνεται για την ανάπαυση της ψυχής των αγαπημένων μας ανθρώπων που έφυγαν. Ως προς την κοινωνική του υπόσταση το μνημόσυνο είναι εξίσου σημαντικό, καθώς έτσι έχουν την ευκαιρία φίλοι και συγγενείς, ακόμα και όσοι δεν παρευρέθηκαν στην τελετή της εξοδίου ακολουθίας, να τιμήσουν τη μνήμη του. 

Τα κύρια μνημόσυνα που συνηθίζουν να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1ου έτους και των 3 χρόνων προς τιμήν του απελθόντα και της ανάπαυσής του.

Σεβόμενοι τις παραδόσεις και πιστεύοντας ότι κάθε άνθρωπος αξίζει να τον θυμούνται και να τον μνημονεύονται, το γραφείο τελετών “ΛΑΣΚΑΡΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Αργοστόλι, προσφέρει σε πολύ προσιτές τιμές ειδικά πακέτα για μνημόσυνα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μπορούμε να αναλάβουμε
τον ανθοστολισμό της εκκλησίας ώστε να σας παρέχουμε μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή για το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες για να σας προσφέρουμε μια αξιοπρεπή τελετή.

Οι έμπειροι και άρτια εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας διαρκώς για να σας προτείνουν και να σας συμβουλέψουν αρμοδίως σχετικά με την πραγματοποίηση του μνημόσυνου για το δικό σας πρόσωπο, με σεβασμό, διακριτικότητα και ευαισθησία.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μία πολύ προσεγμένη τελετή, που αρμόζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ​επιθυμώντας το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτήν τη δύσκολη μέρα.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αργοστόλι. Βρισκόμαστε πάντα εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.