2671025035 6939393101 (ΣΠΥΡΟΣ), 6934936264 (ΗΛΙΑΣ) Αργοστόλι, Κεφαλονιά
hero image
 
 
 
 
Μεταφορά - Επαναπατρισμός Σορού
ΛΑΣΚΑΡΗΣ | Γραφείο Τελετών Αργοστόλι Κεφαλονιά
 
Αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων όταν αποβιώσουν να ενταφιαστούν στη γενέτειρά τους, αντί του τόπου διαμονής τους. Στο γραφείο τελετών “ΛΑΣΚΑΡΗΣ ” το οποίο βρίσκεται στο Αργοστόλι, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως τη μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού και να πραγματοποιήσουμε την τελετή της εξοδίου ακολουθίας.

Με τα πολυτελή νεκροφόρα οχήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε προορισμό που θα μας ζητηθεί, όπου είναι εφικτό, αλλά και αεροπορικώς ή αεροπορικώς εάν η απόσταση είναι μεγάλη.

Πάντα με σεβασμό στην δύσκολη στιγμή που βιώνετε, μεταφέρουμε την σορό του αγαπημένου σας προσώπου πάντου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Παράλληλα, φροντίζουμε για ένα καλό προγραμματισμό της τελετής, την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και αδειών μεταφοράς, την κατάλληλη προετοιμασία και περιποίηση της σορού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το γραφείο μας
αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που αφορούν τη μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού.

Διαθέτουμε πολυετή και σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο, καθώς έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις αποστολής σορού προς διάφορες χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με γραφεία τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Εσείς μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε οτιδήποτε αφορά την μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού, καθώς και τις υπόλοιπες διαδικασίες.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

 ή μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αργοστόλι. Βρισκόμαστε πάντα εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.