2671025035 6939393101 (ΣΠΥΡΟΣ), 6934936264 (ΗΛΙΑΣ) Αργοστόλι, Κεφαλονιά
hero image
 
 
 
 
 
ΛΑΣΚΑΡΗΣ
Γραφείο Τελετών Αργοστόλι Κεφαλονιά - Τελετές - Μνημόσυνα - Επαναπατρισμοί - Αποτεφρώσεις
 
Το γραφείο τελετών "ΛΑΣΚΑΡΗΣ" το οποίο βρίσκεται στο Αργοστόλι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο των επικήδειων τελετών. Στην μακρόχρονη αυτή σχέση του με τον συνάνθρωπο, το γραφείο μας, προσφέρει τις υπηρεσίες του με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό απέναντι στον εκλιπόντα και στους συγγενείς του.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το γραφείο μας, μπορεί να αναλάβει την οργάνωση τελετών όλων των κατηγοριών, την τέλεση μνημοσύνων, την αποτέφρωση - καύση σορών στην Ελλάδα, τη μεταφορά της σορού και τέλεση τελετών σε όλη την Ελλάδα, όπως και τον επαναπατρισμό σορών από και προς το εξωτερικό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας στέκεται πάντα δίπλα στους συγγενείς με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού, διακριτικότητα, κατανόηση και μπορεί να φροντίσει για όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες που συχνά επιφέρουν αναστάτωση και σύγχυση στους οικείους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Συνέπεια & Επαγγελματισμός
Η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι μερικοί από τους λόγους που ανέδειξαν το γραφείο μας στην οργάνωση επικήδειων τελετών όλα αυτά τα χρόνια στο Αργοστόλι.

Το γραφείο μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επιλογών σας σε συμφέρουσες τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αργοστόλι. Βρισκόμαστε πάντα εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.